MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Jakość makaronów fortyfikowanych dodatkiem mąki sojowej
Abstrakt
Autorzy
Dariusz Dziki
Renata Różyło
Beata Biernacka
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego Polish Journal of Food Engineering
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2013
Tom / rocznik:
*
3/4
Numer zeszytu:
*
7
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
11-16
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0