MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
PH induced aggregation and weak gel formation of whey protein polymers.
Abstrakt
Autorzy
Stanisław Mleko
E. A. Foegeding
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD SCIENCE
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2000
Tom / rocznik:
*
65
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
139-143
Liczba punktów:
21
Impact Factor:
1,073
Liczba cytowań Scopus:
81
Liczba cytowań Web of Science:
70