MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ rozmrażania mięsa mikrofalami na zawartość kwasu askorbinowego w wyrębach podstawowych świń rasy WBP
Abstrakt
Autorzy
Jerzy Lechowski
Aleksander Walkiewicz
Łukasz Jankowski
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Czasopismo:
*
Biuletyn Naukowy - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Informacje:
*
2002 Nr 16
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2002
Szczegóły:
*
s. 63
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0