MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Badania nad możliwością wykorzystania nasion grochu jako dodatku do farszu mięso-roślinnego.
Abstrakt
Autorzy
Mirosław Budoran
Dariusz Stasiak
Sylwia Pisarek
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polski referat zjazdowy
Wydawnictwo:
*
[b.w.], 2001
Informacje:
*
Technologia żywności a oczekiwania konsumentów / pr. zbiorowa pod red. Tadeusza Habera i Heleny Porzucek. Wydział Technologii Żywności SGGW Materiały XXXII Sesji Naukowej KTiChŻ PAN, Warszawa, 6-7 września 2001
Język:
*
Polski
ISBN:
*
83-915774-0-6
Rok wydania:
*
2001
Miejsce wydania:
*
Warszawa
Szczegóły:
*
4 S.
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0