MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Warunki ekstruzji wytłoku rzepakowego a jakość białka.
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Skiba
Jerzy Tys
Wacław Krasucki
Leszek Mościcki
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-60489-04-8
Rok wydania:
*
2007
Informacje:
*
Problemy agrofizyczne kształtowania środowiska rolniczego i jakości surowców żywnościowych / pod red. Stanisława Nawrockiego, Stanisława Grundasa, Zofii Sokołowskiej
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
158-159
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe FRNA, 2007
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0