MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ przechowywania mięsa zajęcy na skład chemiczny oraz udział kwasów tłuszczowych
Abstrakt
Autorzy
Leszek Drozd
Monika Król
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Zeszyty Naukowe - Polskie Towarzystwo Zootechniczne
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2004
Numer zeszytu:
*
72
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
125-134
Liczba punktów:
3
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0