MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ krzyżowania towarowego na częstotliwość występowania mięsa o pH normalnym i wysokim oraz na cechy jakościowe tego surowca
Abstrakt
Autorzy
Krzysztof Młynek
Piotr Guliński
Zygmunt Litwińczuk
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Zeszyty Naukowe - Polskie Towarzystwo Zootechniczne
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2004
Numer zeszytu:
*
72
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
245-252
Liczba punktów:
3
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0