MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zastosowanie probiotycznego szczepu Lactobacillus Casei Łock 0908 w produkcji poledwicy surowo dojrzewającej
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Neffe
Monika Skwarek
Danuta Jaworska
Zbigniew J. Dolatowski
Danuta Kołożyn-Krajewska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Informacje:
*
Żywność wzbogacona i nutraceutyki : IX Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku" : Materiały Konferencji Naukowej, Kraków, 18-19 czerwca 2009
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-902699-8-6
Rok wydania:
*
2009
Miejsce wydania:
*
Kraków 2009
Szczegóły:
*
s. 21
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0