MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ temperatury i okresu przechowywania na wybrane cechy jakościowe tłoczonych na zimno olejów : lnianego i lniankowego
Abstrakt
Autorzy
Andrzej Masłowski
Barbara Maniak
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo SGGW, 2009
Informacje:
*
Kształtowanie jakości żywieniowej w procesach technologicznych : VII Konferencja Naukowa z cyklu Jakość i Bezpieczeństwo Żywności, Warszawa, 3-4 grudnia 2009
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7583-153-5
Rok wydania:
*
2009
Miejsce wydania:
*
Warszawa
Szczegóły:
*
S. 64
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0