MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Antioxidant capacity, vitamin C and phenolics contents in wild edible fruits (P13)
Abstrakt
Autorzy
Ewa Jabłońska-Ryś
Marta Zalewska-Korona
Janusz Kalbarczyk
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
[b.w.], 2009. - S. 40
Informacje:
*
Opportunities for increased processed fruit consumption through innovative processing and quality management: workshop P3-ISAFRUIT 28-29 May 2009
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2009
Miejsce wydania:
*
Skierniewice
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0