MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Właściwości fizykochemiczne szynek surowo dojrzewających z dodatkiem probiotyku
Abstrakt
Autorzy
Monika Skwarek
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster-streszczenie
Wydawnictwo:
*
Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy, 2010
Informacje:
*
Jakość i prozdrowotne cechy żywności : właściwości funkcjonalne żywności i jej składników : XV Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności : Wrocław, 20-21 maja 2010
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-923549-4-9
Rok wydania:
*
2010
Miejsce wydania:
*
Wrocław
Szczegóły:
*
S. 42
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0