MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Probiotyki w żywności / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Zbigniewa J. Dolatowskiego
Abstrakt
Autorzy
Danuta Kołożyn-Krajewska
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2010
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-929209-9-1
Rok wydania:
*
2010
Rozdziały:
*
Wpływ warunków dojrzewania na jakość fizykochemiczną fermentowanych kiełbas surowych z dodatkiem probiotyku
[AUT.]
Karolina Wójciak
, [AUT.]
Zbigniew J. Dolatowski
. Kraków 2010, s. 81-101, 978-83-929209-9-1
Właściwości fizykochemiczne baleronów surowo dojrzewających z dodatkiem probiotyku
[AUT.]
Agata Nowaczyk
, [AUT.]
Zbigniew J. Dolatowski
. Kraków 2010, s. 103-119, 978-83-929209-9-1
Wpływ dodatku bakterii probiotycznych na jakość polędwic surowo dojrzewających
[AUT.]
Luiza Jachacz ,
[AUT.]
Zbigniew J. Dolatowski
. Kraków 2010, s. 121-140, 978-83-929209-9-1
Wpływ bakterii probiotycznych na wybrane właściwości szynek surowo dojrzewających
[AUT.]
Monika Szendała
, [AUT.]
Zbigniew J. Dolatowski
. Kraków 2010, s. 141-158, 978-83-929209-9-1
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0