MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wykorzystanie nasion gryki do produkcji wyrobów mięsnych drobno rozdrobnionych o obniżonej zawartości tłuszczu.
Abstrakt
Autorzy
Zbigniew J. Dolatowski
Małgorzata Dudek
Mirosław Budoran
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Inżynieria Rolnicza
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2005
Numer zeszytu:
*
9
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
67-75
Liczba punktów:
4
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0