MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ sonifikacji mięsa wołowego na lepkość homogenatów.
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Latoch
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2005
Tom / rocznik:
*
42
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
171-177
Liczba punktów:
3
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0