MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ekologiczne metody przetwórstwa mięsa i wyrobu produktów mięsnych bez stosowania dodatków azotanów i azotynów z uwzględnieniem wydłużania trwałości przechowalniczej tych produktów
Abstrakt
Autorzy
Zbigniew J. Dolatowski
Luiza Jachacz
Agata Nowaczyk
Monika Skwarek
Elżbieta Solska
Karolina Wójciak
Elżbieta Krajewska-Kułak
Aleksandra Szydłowska
Dorota Zielińska
Katarzyna Neffe-Skocińska
Paweł Krajmas
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-62178-52-0
Rok wydania:
*
2012
Informacje:
*
Wyniki badań z zakresu rolnictwa ekologicznego w 2011 roku
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
87-94
Wydawnictwo:
*
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, 2012
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0