MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Skażenie produktów żywnościowych przez nitrozoaminy
Abstrakt
Autorzy
Bogusław Makarski
Ewa Makarska
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Język:
*
Polski
ISBN:
*
987-83-62805-68-6
Rok wydania:
*
2012
Informacje:
*
Toksyczne substancje chemiczne / pod red. Wojciecha Lipińskiego
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
87-105
Wydawnictwo:
*
Instytut Naukowo-Wydawniczy "Spatium", 2012
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0