MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Warunki gotowania ziaren wybranych odmian ryżu jako czynnik kształtujący ich właściwości fizyczne i akceptowalność sensoryczną
Abstrakt
Autorzy
Marek Domin
Franciszek Kluza
Katarzyna Kozłowicz
Piotr Nakonieczny
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Środowiskowe aspekty produkcji roślinnej i zwierzęcej
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7259-207-1
Rok wydania:
*
2012
Informacje:
*
Środowiskowe aspekty produkcji roślinnej i zwierzęcej / pod red. Krzysztofa Kowalczyka
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
273-281
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy, 2012
Liczba punktów:
4
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0