MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ sonifikacji mięsa wołowego (m. semimembranosus) na wodochłonność, wyciek cieplny i strukturę po rozmrożeniu.
Abstrakt
Autorzy
Zbigniew J. Dolatowski
Joanna Stadnik
Magdalena Olszak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2006
Tom / rocznik:
*
44
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
93-101
Liczba punktów:
3
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0