MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ wymiany tłuszczu preparatem owsa i gryki na wybrane właściwości wyrobów mięsnych.
Abstrakt
Autorzy
Małgorzata Dudek
Zbigniew J. Dolatowski
Mirosław Budoran
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2006
Tom / rocznik:
*
44
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
105-115
Liczba punktów:
3
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0