MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Analysis of parmezan cheese drying process
Abstrakt
Autorzy
Małgorzata Szczepanik
Paweł Sobczak
Jacek Mazur
Kazimierz Zawiślak
Mirosława Wesołowska-Janczarek
Józef Grochowicz
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
CIGR Committee, 2013. - S. 103
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Informacje:
*
Advanced Food Processing and Quality Management : 8<sup>th</sup> CIGR Section VI International Technical Symposium, November 3-7, 2013, Guangzhou,China
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2013
Miejsce wydania:
*
China
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0