MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Gelation of single heated vs. double heated whey protein isolate
Abstrakt
Autorzy
Paweł Glibowski
Stanisław Mleko
Marta Wesołowska-Trojanowska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2006
Tom / rocznik:
*
16
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1113-1118
Liczba punktów:
24
Impact Factor:
2,519
Liczba cytowań Scopus:
21
Liczba cytowań Web of Science:
18