MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ kwasowości mięsa (pH24) oraz probiotyku (Lactobacillus casei ŁOCK 0900) na jakość szynek surowo dojrzewających
Abstrakt
Autorzy
Monika Skwarek
Zbigniew J. Dolatowski
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
[b.w.], 2013. - S. 17
Informacje:
*
Probiotyki w żywności : IV Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 24-26 kwietnia 2013 r
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2013
Miejsce wydania:
*
[b.m.]
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0