MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Fracture toughness of pea: Weibull analysis
Abstrakt
Autorzy
Grzegorz Łysiak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2007
DOI:
*
10.1016/j.jfoodeng.2007.03.034
Tom / rocznik:
*
83
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
436-443
Liczba punktów:
24
Impact Factor:
1,848
Liczba cytowań Scopus:
41
Liczba cytowań Web of Science:
29