MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Changes of physicochemical properties of bullocks and heifers meat during 14 days of ageing under vacuum.
Abstrakt
Autorzy
Mariusz Florek
Anna Litwińczuk
Piotr Skałecki
Małgorzata Ryszkowska-Siwko
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2007
Tom / rocznik:
*
57
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
281-288
Liczba punktów:
6
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0