MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Analiza jakości technologicznej podrobów uzyskanych z tusz wieprzowych o zróżnicowanej mięsności
Abstrakt
Autorzy
Marek Babicz
Karolina Kasprzak
Marcin Pastwa
Kinga Kropiwiec
Anna Kasprzyk
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
[b.w.], [2012]. - S. 57
Informacje:
*
Rodzime rasy zwierząt jako potencjalne źródło żywności o działaniu prozdrowotnym, Lublin-Urszulin, 26-27 czerwca 2012. [Materiały z konferencji]
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2012
Miejsce wydania:
*
[Lublin]
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0