MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Analiza wolnych rodników w żywności metodą spektroskopii EPR
Abstrakt
Autorzy
Monika Sachadyn-Król
Alicja Skrzypek
Renata Czeczko
Anna Ciołek
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-939465-2-5
Rok wydania:
*
2014
Informacje:
*
Nauka i przemysł - metody spektroskopowe w praktyce, nowe wyzwania i możliwości. T.1 : praca zbiorowa / pod red. Zbigniewa Hubickiego
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
277-284
Wydawnictwo:
*
Wydaw. UMCS
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0