MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ wybranych parametrów impregnacji próżniowej tkanki pieczarek na jej efektywność (Influence of selected parameters of vaccum impregnation of mushroom tissue on its efficiency)
Abstrakt
Autorzy
Leszek Rydzak
Tomasz Guz
Zbigniew Kobus
Elżbieta Kusińska
Jacek Mazur
Ryszard Kulig
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis : Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "Spomasz", 2014
Informacje:
*
Budowa i eksploatacja maszyn spożywczych BEMS 2014 : XVI Konferencja Naukowo-Techniczna, Lublin, 9-12 września 2014 / Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "Spomasz", Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydział Inżynierii Produkcji. Katedra Inżynerii i Maszyn Spożywczych, Katedra Biologicznych Podstaw Technologii Żywności i Pasz. Komitet Techniki Rolniczej PAN
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-63761-40-0
Rok wydania:
*
2014
Miejsce wydania:
*
Lublin
Szczegóły:
*
S. 84
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0