Wpływ wybranych parametrów impregnacji próżniowej tkanki pieczarek na jej efektywność (Influence of selected parameters of vaccum impregnation of mushroom tissue on its efficiency)

Abstrakt

Autorzy

inne publikacje
Polskie streszczenie zjazdowe
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis : Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "Spomasz", 2014
Budowa i eksploatacja maszyn spożywczych BEMS 2014 : XVI Konferencja Naukowo-Techniczna, Lublin, 9-12 września 2014 / Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "Spomasz", Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydział Inżynierii Produkcji. Katedra Inżynerii i Maszyn Spożywczych, Katedra Biologicznych Podstaw Technologii Żywności i Pasz. Komitet Techniki Rolniczej PAN
Polski
978-83-63761-40-0
2014
Lublin
S. 84
0
0
0
0