Wpływ dodatków ziołowych na wybrane cechy tekstury ekstrudowanych chrupek kukurydzianych (Influence of herbs addition on selected texture characteristics of extruded corn puffs)

Abstrakt

Autorzy

inne publikacje
Polskie streszczenie zjazdowe
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis : Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "Spomasz", 2014
Budowa i eksploatacja maszyn spożywczych BEMS 2014 : XVI Konferencja Naukowo-Techniczna, Lublin, 9-12 września 2014 / Polskie Towarzystwo Inżynierii i Techniki Przetwórstwa Spożywczego "Spomasz", Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydział Inżynierii Produkcji. Katedra Inżynerii i Maszyn Spożywczych, Katedra Biologicznych Podstaw Technologii Żywności i Pasz. Komitet Techniki Rolniczej PAN
Polski
978-83-63761-40-0
2014
Lublin
S. 94
0
0
0
0