MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ systemu chłodzenia na trwałość mięsa kurcząt w czasie przechowywania w chłodni (The influence of various chilling methods on the bacterial contamination and quality characteristics of chicken carcasses during storage in a chilling room)
Abstrakt
Autorzy
Zbigniew Bełkot
Elżbieta Pełczyńska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2009
Tom / rocznik:
*
65
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
46-50
Liczba punktów:
6
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0