MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Content of phenolic acids in edible parts of some alliums species grown for the green bunching
Abstrakt
Autorzy
Barbara Mysiak
Maria Tendaj
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Acta Scientiarum Polonorum-Hortorum Cultus
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2008
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
57-62
Liczba punktów:
4
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
9
Liczba cytowań Web of Science:
7