MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Bakterie probiotyczne w surowo dojrzewających wędlinach
Abstrakt
Autorzy
Monika Skwarek
Paulina Kęska
Justyna Libera
Katarzyna Neffe-Skocińska
Anna Okoń
Joanna Stadnik
Monika Trząskowska
Karolina Wójciak
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo PTTŻ
Informacje:
*
XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-935421-6-1
Rok wydania:
*
2015
Miejsce wydania:
*
Kraków 2015
Szczegóły:
*
s. 200
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0