MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Innowacyjne procesy technologiczne w kształtowaniu jakości żywności
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Latoch
Jarosław Mazurkiewicz
Monika Skwarek
Aldona Sobota
Monika Sujka
Joanna Stadnik
Dariusz Stasiak
Marzena Włodarczyk-Stasiak
Piotr Zarzycki
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych "Libropolis"
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-63761-61-5
Rok wydania:
*
2015
Liczba punktów:
25
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0