MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ ogrzewania preparatów białek serwatkowych na właściwości reologiczne otrzymanych z nich żeli
Abstrakt
Autorzy
Aleksandra Ciołkowska
Waldemar Gustaw
Katarzyna Skrzypczak
Monika Michalak-Majewska
Wojciech Radzki
Aneta Sławińska
Ewa Jabłońska-Ryś
Marta Zalewska-Korona
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Technologiczne kształtowanie jakości żywności
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-935421-9-2
Rok wydania:
*
2015
Informacje:
*
Technologiczne kształtowanie jakości żywności / pod redakcją naukową Karoliny M. Wójciak i Zbigniewa J. Dolatowskiego
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
27-40
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0