MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zarządzanie jakością fermentowanych wędzonek dojrzewających
Abstrakt
Autorzy
Anna Piecak
Justyna Libera
Agnieszka Latoch
Monika Skwarek
Marcin Maksymiec
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Wybrane problemy z zakresu zarządzania i inżynierii produkcji / monogr. nauk. pod red. M. Stomy, A. Dudziak
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-63761-62-2
Rok wydania:
*
2015
Informacje:
*
Wybrane problemy z zakresu zarządzania i inżynierii produkcji / monogr. nauk. pod red. M. Stomy, A. Dudziak
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
61-71
Wydawnictwo:
*
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0