MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wykorzystanie informacji zawartych na etykietach żywności przy podejmowaniu przez konsumentów decyzji zakupowych
Abstrakt
Autorzy
Ewelina Domin
Agnieszka Latoch
Justyna Libera
Monika Skwarek
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Wybrane problemy z zakresu zarządzania i inżynierii produkcji / monogr. nauk. pod red. M. Stomy, A. Dudziak
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-63761-62-2
Rok wydania:
*
2015
Informacje:
*
Wybrane problemy z zakresu zarządzania i inżynierii produkcji / monogr. nauk. pod red. M. Stomy, A. Dudziak
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
109
Wydawnictwo:
*
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0