MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Przemysłowe możliwości wykorzystania surowców zielarskich w produkcji żywności - szanse i problemy
Abstrakt
Autorzy
Marcin Maksymiec
Justyna Libera
Agata Nowaczyk
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Polskie streszczenie zjazdowe
Wydawnictwo:
*
CREATIVETIME, 2015
Informacje:
*
DOKONANIA NAUKOWE DOKTORANTÓW III, Materiały Konferencyjne - Streszczenia : Materiały Konferencji Młodych Naukowców nt.: DOKONANIA NAUKOWE DOKTORANTÓW III Kraków 18.04.2015r.
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-63058-49-4
Rok wydania:
*
2015
Miejsce wydania:
*
Kraków
Szczegóły:
*
S. 171
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0