MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ czasu dojrzewania na zmianę jakości fizykochemicznej mięsa wołowego
Abstrakt
Autorzy
Mariusz Florek
Anna Litwińczuk
Zygmunt Litwińczuk
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Prace i Materiały Zootechniczne
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2008
Numer zeszytu:
*
65
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
151-152
Liczba punktów:
2
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0