MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wiedza konsumentów na temat zafałszowań żywności
Abstrakt
Autorzy
Anna Stój
Katarzyna Kwiecień
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo PTTŻ, 2015
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Informacje:
*
XLII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk : Żywność - Zdrowie - Przyszłość. Materiały konferencji naukowej. Lublin 25-26 czerwca 2015
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-935421-6-1
Rok wydania:
*
2015
Miejsce wydania:
*
Kraków
Szczegóły:
*
S. 149
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0