MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Poradnik tradycyjnego wędzenia produktów ekologicznych
Abstrakt
Autorzy
Zbigniew J. Dolatowski
Mirosław Budoran
Małgorzata Karwowska
Paulina Kęska
Justyna Libera
Agata Nowaczyk
Anna Okoń
Elżbieta Solska
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
Danuta Kołożyn-Krajewska
Katarzyna Neffe-Skocińska
Monika Trząskowska
Dorota Zielińska
Henryk Skórnicki
Tomasz Lesisz
Andrzej Śliwa
Paweł Krajmas
Agnieszka Paczkowska
Bartłomiej Ruda
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2015
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0