MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The influence of hulless barley on selected physical and chemical parameters in broiler chicken femur bones
Abstrakt
Autorzy
Małgorzata Kwiecień
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF ANIMAL AND FEED SCIENCES
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2005
Tom / rocznik:
*
14
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
463
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
0,316
Liczba cytowań Scopus:
1
Liczba cytowań Web of Science:
1