MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The rheological and instrumental textural properties of selected table fats
Abstrakt
Autorzy
Paweł Glibowski
Piotr Zarzycki
Małgorzata Krzepkowska
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2008
Tom / rocznik:
*
11
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
678-686
Liczba punktów:
15
Impact Factor:
1,02
Liczba cytowań Scopus:
75
Liczba cytowań Web of Science:
70