MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Antioxidant capacity, ascorbic acid and phenolics content in wild edible fruits
Abstrakt
Autorzy
Ewa Jabłońska-Ryś
Marta Zalewska-Korona
Janusz Kalbarczyk
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Journal of Fruit and Ornamental Plant Research
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2008
Tom / rocznik:
*
17
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
115-120
Liczba punktów:
4
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0