MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of whey protein concentrates on texture, meltability and microstructure of acid casein processed cheese analogs
Abstrakt
Autorzy
Bartosz Sołowiej
Stanisław Mleko
Waldemar Gustaw
Kenneth Udeh
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Milchwissenschaft
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2010
Tom / rocznik:
*
65
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
169-173
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0,416
Liczba cytowań Scopus:
18
Liczba cytowań Web of Science:
11