MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of thermal and mechanical factors on rheological properties of high performance inulin gels and spreads
Abstrakt
Autorzy
Paweł Glibowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2010
DOI:
*
10.1016/j.jfoodeng.2010.02.007
Tom / rocznik:
*
99
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
106-113
Liczba punktów:
32
Impact Factor:
2,168
Liczba cytowań Scopus:
51
Liczba cytowań Web of Science:
47