MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Influence of extrusion-cooking parameters on some quality aspects of precooked pasta-like products
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Wójtowicz
Leszek Mościcki
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
JOURNAL OF FOOD SCIENCE
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2009
DOI:
*
10.1111/j.1750-3841.2009.01168.x
Tom / rocznik:
*
74
Numer zeszytu:
*
5
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
226-233
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
1,601
Liczba cytowań Scopus:
32
Liczba cytowań Web of Science:
32