MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zawartość tłuszczu i kwasów tłuszczowych w wyrobach czekoladowych
Abstrakt
Autorzy
Andrzej Tarkowski
Monika Nowak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Roczniki Panstwowego Zakladu Higieny
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2009
Tom / rocznik:
*
60
Numer zeszytu:
*
4
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
125-128
Liczba punktów:
4
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0