MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of different extraction methods on the recovery of chlorogenic acids, caffeine and Maillard reaction products in coffee beans
Abstrakt
Autorzy
Grażyna Budryn
Ewa Nebesny
Anna Podsędek
Dorota Żyżelewicz
Małgorzata Materska
Stefan Jankowski
Bogdan Janda
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2009
Tom / rocznik:
*
228
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
913-922
Liczba punktów:
24
Impact Factor:
1,37
Liczba cytowań Scopus:
92
Liczba cytowań Web of Science:
86