MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of protein-xanthophylls (PX) concentrate of alfalfa supplementation on physico-chemical properties of turkey breast and thigh muscles during ageing
Abstrakt
Autorzy
Małgorzata Karwowska
Joanna Stadnik
Zbigniew J. Dolatowski
Eugeniusz Grela
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
MEAT SCIENCE
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2010
DOI:
*
10.1016/j.meatsci.2010.05.040
Tom / rocznik:
*
86
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
486-490
Liczba punktów:
32
Impact Factor:
2,619
Liczba cytowań Scopus:
16
Liczba cytowań Web of Science:
16