MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Predicting bread quality (bread loaf volume and crumb texture)
Abstrakt
Autorzy
Renata Różyło
Janusz Laskowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2011
Tom / rocznik:
*
61
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
61-67
Liczba punktów:
8
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
28
Liczba cytowań Web of Science:
0