MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Charakterystyka wykorzystania fluidyzacji i procesów pokrewnych w produkcji żywności ze szczególnym uwzględnieniem obróbki chłodniczej (ciąg dalszy artykułu z numeru 9/2010)
Abstrakt
Autorzy
Łukasz Stadnik
Franciszek Kluza
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2010
Tom / rocznik:
*
45
Numer zeszytu:
*
10
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
6-10
Liczba punktów:
6
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0